Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/www/fotogroepveldhove.nl/www/wp/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/www/fotogroepveldhove.nl/www/wp/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6123 Fotograferen tijdens ‘het blauwe uurtje’ | Fotogroep Veldhoven

Op 20 september hadden we een “blauw uurtje foto’s maken” rond MFA-midden. Vanaf ca. 19:00u tot rond 20:30u werd door een 15-tal fotografen gepoogd de sfeer van het “blauwe uurtje” vast te leggen. Daarna werd een selectie gepresenteerd in ’t Tweespan. Het is altijd weer opvallend om te ervaren dat er veel fraaie foto’s werden gemaakt, terwijl ze eigenlijk ook allemaal verschillend zijn. Ondanks de beperkte tijd en “ruimte”, en het feit dat er niet kon worden na-bewerkt, was de kwaliteit erg hoog, hetgeen ook Koen al concludeerde tijdens het met verve bespreken van de foto’s. Een bijzonder geslaagde avond dus.

        

    

error: Content is protected !!