De fototentoonstelling van Fotogroep veldhoven is op 18 en 19 mei 2019.


Dit jaar is een foto van Mart Linssen (een ronde foto) uitgangspunt van de uitnodingsposter. Marianne van der Zee heeft er de poster van gemaakt. Wij hebben daar veel lovende kritieken op gehad.
De tentoonstelling werd bezocht door 319 personen (tov 2018: 215)
24 leden exposeerden 80 foto’s “Vrij Werk” in de grote ruimte. De werkgroepen “Macro en Natuur”, “Experimenteel” en “People and Portrait” hadden de ruimte achter de bar weer verzorgd met de foto’s waar ze het afgelopen jaar hard aan gewerkt hadden. Daar hingen ook de foto’s van het jaarthema “Verleiding”.
In de ruimte naast het café verzorgde de werkgroep AV-presentatie weer mooie diaporama’s. Dit jaar ook een die Hans Schellen gemaakt heeft van de foto’s van onze uitstapjes en forumavonden.
In het café hing de fotoketting, die weer goed bezocht werd.

        

Na hard werken door meerdere leden van de fotogroep, werd om 14.00 uur de expositie geopend door voorzitter René Segers en bestuurslid Stephan Haan. Het was een onderhoudende opening. Stephan haalde verschillende foto’s uit de expositie en liet de bezoekers met andere ogen naar de foto’s kijken. Deze manier van openen werd als positief ervaren.

   

    

Dit jaar hadden we 2 verschillende keuzebriefjes, 1 voor de bezoekers en 1 voor de eigen fotogroepleden.
De uitslag was verrassend.

  1e bij de bezoekeres: Caroline van Sambeeck – Gezichtsbedrog

  1e bij de fotogroepleden: Mieke de Haas – Glas in lood

Bijzonder is, dat deze 2 leden, nog niet zo lang bij de club zijn.
Ook dit jaar was de tentoonstelling weer een groot succes en werd weer gesproken van een hoog niveau.

error: Content is protected !!