Beste fotovrienden,

Het Coronavirus houdt ons nog steeds in een ijzeren greep. Het virus is uiteraard ook van invloed op onze hobby, de fotografie. In plaats van clubavonden en werkgroepbijeenkomsten gebeurt er sinds maart veel online. We plaatsen actueel gemaakte foto’s in FGV’s whatsapp-app, en we delen jaarthema foto’s en de fotoketting. Vanuit de interne online mini-expo is het initiatief ontstaan voor een online expo, in plaats van onze gebruikelijke expositie in ’t Patronaat in mei.
Dankzij ons expo-team is het gelukt, en het resultaat mag er zijn en vind je hier. Ik hoop dan ook dat u ten volle geniet van de 3 beste foto’s die zo’n 20-tal leden van onze fotoclub hebben gemaakt het afgelopen jaar. Ik vraag je met minstens zoveel aandacht de foto’s te bekijken en te bestuderen als anders. Online kan dat wellicht nog rustiger en met meer focus op de details. 
En dan zijn er natuurlijk ook nog de resultaten van de werkgroepen (People & Portraits, Natuur & Macro en Experimenteel). Ook is er de fotoketting en er is een selectie van de beste jaarthema foto’s.
Rest me je een fijne rondgang over onze expo te wensen, maar niet nadat ik ons expo-team en Anne-Marie van Alem en Jolanda Smits (webmasters) heel erg dank voor hun inspanningen en toewijding. Wat ons betreft is dat voortreffelijk gelukt. Alle lof dus.

Namens het bestuur van FotoGroepVeldhoven,
René Segers
voorzitter

 

 

Vrij

werk

 

 

Werk-

groepen

 

 

Jaar-

thema

 

 

Foto-

ketting

error: Content is protected !!