Na een vrijdagavond en een zaterdagmorgen hard werken door een groot aantal fotogroepleden waren de tentoonstellingsruimte, de ruimte voor de werkgroepen en de ruimte voor de audio-visuele presentatie helemaal klaar om bezocht te worden.
Op zaterdag 17 mei 2014 om 14.00 uur was het zover, de jaarlijkse tentoonstelling van Fotogroep Veldhoven werd geopend. Dit keer geen gastspreker, maar onze voorzitter, Mart Linssen en een lid van de tentoonstellingscommissie, Stephan Haan hebben de tentoontstelling geopend. Zij deden dit op een leuke, spontane en losse manier, die wel bij iedereen in de smaak leek te vallen. Ze haalden 3 foto’s uit de tentoonstelling die een verwijzing vormden naar de expositie van de werkgroepen.

Expo2014_Opening

Daarna kon iedereen op eigen gelegenheid de tentoonstelling bezoeken. Er was natuurlijk een ereplekje ingericht voor Alan Everid, die op 14 februari is overleden en wiens foto gebruikt was voor de poster.
Door het mooie weer, werd de tentoonstelling minder bezocht dan andere jaren, maar toch mogen we niet ontevreden zijn met het aantal bezoekers.

Expo2014_FotoOverzicht

De AudioVisuele presentatie werd weer druk bezocht en de bezoekers waren weer onder de indruk van de prachtige diaporama’s. De werkgroepen hadden afgelopen jaar weer hard gewerkt en de presentatie zag er dit jaar dan ook erg professioneel uit. Stephan Haan en Anne-Marie van Alem hadden dit jaar voor de eerste keer samen de reguliere fototentoonstelling ingericht en ze hadden een prima opstelling gerealiseerd. De tentoonstelling zag er verzorgd uit, met prachtige fotowerk van 26 leden.

Ook dit jaar kon het publiek weer een keuze maken en na het tellen van de stemmen is de uitslag als volgt:
1. Gonnie van de Schans met ‘Groenlingen’;
2. Henk van der Wijst met ‘Portret man’;
3. Gonnie van de Schans met ‘Juffers op hei’.

Expo2012_Wedstrijd_1st Expo2014_Wedstrijd_2de Expo2012_Wedstrijd_3de

Al met al weer een geslaagde tentoonstelling.

error: Content is protected !!