Het jubileumjaar van Fotogroep Veldhoven wordt afgesloten met een fototentoonstelling op 26 en 27 mei 2018. Ondanks het hele warme weer, is het een prachtige tentoonstelling met 213 bezoekers.
Dit jaar deden 26 van de 31 leden mee met de reguliere tentoonstelling. Alle leden presenteerden op de een of andere manier hun foto, was het niet bij de reguliere tentoonstelling, dan was het bij de werkgroepen, het jaarthema of de fotoketting.
Je kunt wel zeggen, dat we een actieve fotoclub zijn.
Weer hebben vele handen van de fotogroepleden gezorgd dat op zaterdagmiddag 14.00 uur de tentoonstelling  kon worden geopend door fotogroeplid Anne-Marie van Alem, namens het expo-team.

De tentoonstelling van dit jaar bestond uit Vrijwerk, ieder lid mocht 3 foto’s aanleveren om op te hangen. Dit werk hing in de grote zaal. Achter in die zaal hingen 10 foto’s rond het thema “Schuin” oftewel “draai je camera zodat hij diagonaal is en maak een foto”. In de ruimte achter de bar, hadden de 3 werkgroepen, “Macro”, “Experimenteel” en “People and Portrait”  hun jaarwerk gepresenteerd. Tevens hingen daar 11 foto’s met het jaarthema “HUMOR”, net zoals de HUMOR foto’s gemaakt door 6 groepen tijdens het jubileumuitje.
In de kleine zaal had de werkgroep “AudioVisuele Presentatie” 5 zeer verschillende diaporama’s. En bij binnenkomst hing de fotoketting met 30 foto’s!
Ook dit jaar kregen we weer fantastische reacties op de expositie. Weer werd gesproken van een hoog niveau.

     

     

We kunnen weer terugkijken op een geslaagde fototentoonstelling.
Ook dit jaar konden de bezoekers weer via een briefje kiezen welke foto voor hen de 3 besten zouden zijn. Daar werd weer massaal gebruik van gemaakt. Er werden183 briefjes ingeleverd.
De uitslag is als volgt:

   

1. Gonnie van de Schans – Heikikker             2. Anne-Marie van Alem – Vliegshow      3. Kees Gravendeel – Druppels

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!