Het vreselijke bericht van Frenks plotselinge overlijden bereikte ons in de loop van donderdag 17 augustus en bracht een schokgolf van verslagenheid binnen de fotogroep teweeg. Pas 63 jaar en dan ineens weggerukt te worden uit het leven is in- en intriest

     

Frenk is in januari 2022 bij onze fotoclub gekomen en ontpopte zich al snel tot een fervent fotograaf en actief lid, wat onder andere bleek uit het fotograferen op de Oranjemarkt vorig jaar.
Ik herinner me wel nog dat hij moest wennen aan de forumavonden, vanwege de “kritiek” op zijn ingestuurde foto’s, ook al was de kritiek altijd opbouwend. Desgevraagd vertelde hij me later ook, dat hij de gegeven adviezen wel opvolgde en uiteindelijk waardering had voor de terugkoppeling op zijn foto’s.
We hebben Frenk leren kennen als een rustige, vriendelijke en bescheiden man, die tegelijk zeer enthousiast werd voor het fotograferen en het proberen van nieuwe technieken.
Zijn vrouw Liliane beaamde dat en zei, dat fotograferen inderdaad een fijne en mooie passie voor hem was geworden, waarbij hij zijn resultaten enthousiast met haar deelde.

Het is jammer, dat aan zijn leven, met al dat moois, nu zo’n abrupt einde is gekomen.
We gaan Frenk missen, maar we zullen hem zeker niet vergeten.

René Segers, voorzitter

Hieronder enkele foto’s van Frenk.

       

      

 

 

error: Content is protected !!