Op donderdag 10 december 2015 hadden we het jaarlijkse drieluik. Dat wil zeggen, 3 fotografen die lid zijn van de fotogroep, vertellen over hun passie fotografie. Dit kan zijn, dat ze laten zien hoe hun passie is ontstaan, hoe hun “levensloop” in de fotografie is gegaan, welke soort fotografie hun voorkeur heeft, tot verrassende foto’s omdat ze die nog nooit hadden laten zien bij de fotogroep.

Het is steeds een verrassende avond, met een kijkje in het fotografie heden en verleden van deze fotogroepleden. Deze keer zijn het Mienie de Jong-Tops, Henk van der Wijst en Toon van Moorsel, die een verrassende presentatie lieten zien. Niet ieder afzonderlijk, maar gezamenlijk, lieten ze hun foto’s zien.

“Wie van de drie?”

Expositie 2015 1 Expositie 2015 2 Expositie 2015 1

Zo begon de avond. Er lagen 3 foto’s op de tafel en de andere leden mochten er even naar kijken en op een lijstje zetten van wie zij dachten dat welke foto was. Aan het einde van de avond, werden nog eens 3 foto’s neergelegd en konden de leden weer stemmen. Ze wilden eens kijken of, door de presentatie, de leden in de gaten hadden wie welke foto had gemaakt.

Drieluik 10-12-2015 N 4 Drieluik 10-12-2015 N 2

Tussendoor lieten Mienie, Henk en Toon om beurt zien, wat hen bezighoudt in de fotografie. Een veelzijdige presentatie van 3 fotogroepleden, waarvan we dachten dat we wel wisten waar hun passie ligt. Mienie houdt van solariseren, maar ook van dieren in dierentuinen en gebouwen. Henk houdt van mensen fotograferen vooral op vakantie en is op dit moment volop bezig met macrofotografie. Toon gaat graag op pad met zijn camera, naar bv een kerk of evenementen zoals de levende standbeelden. Een zeer gevarieerde presentatie van 3 veelzijdige fotografen.

Hier onder van iedere fotograaf hun favoriete foto uit de presentatie

Mienie ,Toon en Henk

Expositie 2015 1 Expositie 2015 2 Expositie 2015 1
error: Content is protected !!