De poster is dat jaar voorzien van de foto van Caroline van Sambeeck, die gekozen is door het publiek tijdens de expo van 2022.

De tentoonstelling werd op vrijdag 12 mei ingericht met veel leden van de Fotogroep. Opvallend veel nieuwe leden die de handen uit de mouwen staken. Waardoor er al veel klaar was op vrijdagavond.
Dit jaar hebben we ook een mooie beachflag laten maken in plaats van het houten bord met pijl. Het is een eyecatcher bij de voordeur van ‘t Patronaat en enkele bezoekers hebben aangegeven, door de vlag nieuwsgierig werden en kwamen kijken.
     

    

             

Op zaterdagochtend wordt de tentoonstelling ingericht en tegen 12 uur hangen alle foto’s bij het vrij werk. Ook de werkgroepen hebben hard gewerkt en het is zeer de moeite waard om in die ruimte te kijken wat de leden van de verschillende werkgroepen heeft beziggehouden op het gebied van fotografie. Een veelzijdige fotopresentatie.
Het jaarthema is dankzij Rieky van Heijst voorzien van een prachtige zwarte achtergrond en die foto’s hangen in de ruimte bij de bar.
Ook de werkgroep Audio Visuele Presentatie heeft weer prachtige diaporama’s klaarstaan om getoond te worden.
Op voorhand zijn we al heel erg tevreden over deze tentoonstelling.
26 exposanten, waarvan 24 met 3 foto’s en 2 met 2 foto’s, dus hingen er bij het vrije werk 76 foto’s.

De opening wordt verricht door Bondsmentor van de Fotobond, Jan Nabuurs.
         
Een grote opkomst bij de opening om 13.uur. En de mensen die aanwezig waren hingen aan de lippen van Jan Nabuurs.

Het aantal bezoekers over deze 2 dagen overtrof al onze verwachtingen. Er werden 331 bezoekers geteld, 66 meer dan in 2022.
     

     

Ook waren er 303 keuzebriefjes door de bezoekers ingeleverd. En kregen we veel complimenten over de kwaliteit van de fotografie, de kwaliteit van de prints en vooral ook veel complimenten voor de werkgroepen.
De uitslag van de bezoekerskeuze is als volgt.

Publiekskeuze en de keuze van de FotoGroepleden: Mysterious Woman van Angela Kerste

 

 

 

error: Content is protected !!