De programmacommissie had dit jaar iets nieuws bedacht voor een van de laatste donderdagavonden van het seizoen, een zgn. “Social event”.

Het idee erachter was dat het wel eens leuk is om samen in een natuurgebied te gaan wandelen en na afloop samen wat te drinken op een leuke locatie. Foto’s maken mocht maar hoefde niet. Eetcafé De Volmolen bleek een uitstekende locatie hiervoor. De gekozen wandeling was het Loondermolenpad, een wandeling van Natuurmonumenten van 6.2 km door het Dommeldal richting Dommelen met begin- en eindpunt De Volmolen, tussen Veldhoven en Waalre.

Negen leden verzamelden zich om 19 uur voor de gehele wandeling en om kwart voor acht begon een kleiner groepje aan een verkorte wandeling. Leden die helemaal geen zin hadden in een wandeling zaten al om half negen op het terras.

Tegen negenen waren ook de wandelaars weer terug en konden we met 16 leden het glas heffen. De omstandigheden konden haast niet beter. Zowel tijdens de wandeling als bij de borrel op het terras was het weer ideaal. Het idee viel kennelijk in goede aarde en lijkt voor herhaling vatbaar.

Social Event 20150611 20150611-foto2
error: Content is protected !!